Juustonaksukana
Annokset: 4
Illanistujaisten taattu hitti on juustonaksukana, joka tarjoillaan dipin kera. Voit kokeilla kuorrutteeseen erilaisia Taffel snackseja ja sipsejä. Meidän lemppari valmistuu sopivasti polttavalla CrunCheez Hot Chilillä.
Ainesosat
- 600 g broilerin rintafilettä
- 1/2 tl suolaa
- 1 kananmuna
- 100 g Taffel CrunCheez Hot Chili
- tai muita Taffel juustosnackseja
- 1 pss Taffel Furious -dippiä
- 2 dl Felix Kruunumajoneesi
- rypsiöljyä paistamiseen
Tarjoiluun:
- 4-5 porkkanaa
Ohjeet
- Sekoita dippimauste ja majoneesiin. Anna maustua viileässä n. 20 min ennen tarjoilua.
- Paloittele broilerin rintafilee reiluiksi paloiksi. Mausta suolalla. Riko kananmunan rakenne kulhossa. Murskaa juustonaksut tehosekoittimessa tai vahvassa muovipussissa käsin puristellen ja laita juustonaksumuru lautaselle.
- Pyörittele kanapalat ensin kananmunassa ja sitten murussa. Nosta kuorrutetut kananpalat uunipellille leivinpaperin päälle. Valuta pinnalle hieman öljyä. Paista 200-asteisessa uunissa noin 15–20 minuuttia. Voit tehdä myös kanapalat airfryerissä. Paista 180-asteisessa airfryerissä noin 10–15 minuuttia.
- Kuori ja paloittele porkkanat tikuiksi.
- Tarjoa juustonaksukana porkkanatikkujen ja dipin kanssa.
Vinkit
Kanan kuorrutteeksi voi kokeilla myös erilaisia ja eri makuisia Taffel perunalastuja ja juustosnackseja. Kokeile rohkeasti ja löydä oma suosikkisi!