Jacky-dippi
Mitä tapahtuu kun sipsit dipataan Pandan valkosuklaasta ja Jackyn kinuskivanukkaasta valmistettuun dippiin? No ah, mikä makujen sinfonia, kokeile vaikka! Tämän reseptin on kehitellyt huippukokki Kozeen Shiwan.
Ainesosat
Jacky-dippi
- 100 g Panda valkosuklaata
- 1/2 dl voita
- 1 prk Jacky Makupala kinuskivanukas
- 1 sitruuna
- Valitsemasi Taffel sipsit
Ohjeet
Jacky-dippi
- Laita voi kattilaan ja ruskista kullanruskeaksi.
- Ota kattila pois liedeltä ja anna voin jäähtyä.
- Raasta sitruunan kuori raastimen hienoimmalla päällä ja lisää kuoret lämpimään voihin.
- Riko valkosuklaalevy pieniksi paloiksi.
- Lisää valkosuklaa kulhoon ja lisää päälle lämmin voi.
- Sekoita voi-suklaaseos sileäksi massaksi.
- Anna jäähtyä noin 5 min.
- Lisää joukkoon Jacky Makupala sekoittaen samalla sauvasekoittimella.
- Lisää sekoittamisen lopussa joukkoon 1 rkl sitruunamehua. Tarjoile dippi sipsien kanssa.