Dippilautanen Kartanon tyyliin
Tämä ihana merellinen dippilautanen Kartanon tyyliin huokuu kesää ja on tehty jaettavaksi isommallekin porukalle. Lisää vain tuorejuuston päälle mätiä, tilliä, ruohosipulia sekä sitruunan kuorta ja dippaile menemään Kartanon perunalastuilla!
Ainesosat
- Kartanon Original -perunalastuja
- Tuorejuustoa
- Mätiä tai vegaanista mätiä
- Tilliä
- Ruohosipulia
- Sitruunan kuorta
- Pippuria & suolaa
Ohjeet
- Levitä tuorejuusto haluamallesi alustalle. Koristele oman makusi mukaan levitetty tuorejuusto tuoreella tillillä ja ruohosipulilla. Lisää mätiä, sitruunan kuorta, pippuria ja ripaus suolaa. Levitä perunalastut omalla tyylilläsi alustalle. Dippilautanen on valmis nautittavaksi!
Vinkit
Testaa dippailua myös maustetuilla Kartanon perunalastuilla.