Sipsipelti
Annokset: 4
Oletko kokeillut lämmittää sipsejä? Kasaa pellille sipsejä ja Barbecue-dipillä maustettua jauhelihaa ja ne lämmitä uunissa. Viimeistele itsetehdyllä salsalla, jalapenoilla, avokadolla, Sweet Chili -dipillä ja korianterilla. Saat herkullisen tarjottavan, jonka lämpimät sipsit maistuvat uunituoreilta.
Ainesosat
- 1 pss Taffel Sips -sipsejä (145 g)
- 400 g naudan jauhelihaa (10%) tai 250 g kasvisjauhista
- 1 rkl öljyä paistamiseen
- 1/2 tl suolaa
- 1 pss Taffel Barbecue -dippiä
- 2-3 tomaattia
- 1 punasipuli
- 1 ruukku korianteria tai lehtipersiljaa
- 1 avokado
- 1/2 dl viipaloituja jalapenoja
- 150 g cheddarjuustoa raastettuna
- 1 lime
- 1 pss Taffel Sweet Chili -dippiä
- 200 g kermaviiliä tai ranskankermaa
Ohjeet
- Sekoita dippimauste ja kermaviiliin. Anna maustua viileässä n. 20 min ennen tarjoilua.
- Ruskista jauheliha tilkassa öljyä ja lisää joukkoon pussi Barbecue-dippiä. Siirrä sivuun odottamaan.
- Kuori ja hienonna sipuli. Kuutioi tomaatit. Hienonna korianteri. Sekoita ainekset keskenään.
- Halkaise avokado ja poista siemen. Koverra avokado lusikalla. Viipaloi avokado.
- Levitä sipsit uunipellille leivinpaperin päälle. Lisää paistettu jauheliha. Ripottele päälle juustoraastetta. Paista 225-asteisessa uunissa noin 5–7 minuuttia.
- Viimeistele sipsipelti tomaattisalsalla, avokadolla, jalapenolla ja dipillä. Koristele tuorella korianterilla. Tarjoa limelohkojen kera.