kartanon hernehummus -reseptikuva
kartanon hernehummus -reseptikuva

Kartanon Hernehummus

Huomio valkosipulinystävät, tämä on teille! Dippaa Kartanon Valkosipuli & Kermaviili-perunalastuja pirtsakan vihreään hernehummukseen, jonka hurautat valmiiksi näppärästi sauvasekoittimella. Hernehummuksen ruohosipuli ja raikas sitruuna sulautuvat herkkulliseksi makupariksi Kartanon Valkosipuli & Kermaviili-perunalastujen kanssa. Tarjoile perunalastut ja dippi sesongin vihannesten kanssa. Kotimaisista vihanneksista on perunan lisäksi sesongissa tomaatit, porkkana, retiisi ja kurkku!

Ainesosat

  • 200 g riivittyjä herneitä
  • 1 kypsä avokado
  • ½ sitruunan mehu
  • ½ dl mietoa öljyä
  • suolaa
  • ruohosipulia

TARJOILUUN

Ohjeet

  • Keitä herneitä pari minuuttia ja jäähdytä nopeasti kylmällä vedellä. Valuta hyvin.
  • Mittaa herneet, avokadon hedelmäliha ja sitruunanmehu tehosekoittimeen, surauta sileäksi ja lisää öljy joukkoon nauhana tehosekoittimen käydessä. Mausta suolalla ja hienonnetulla tuoreella ruohosipulilla.
  • Tarjoile hernehummus Kartanon Valkosipuli & Kermaviili perunalastujen sekä sesongin vihannesten kera.

Vinkit

Voit korvata Kartanon perunalastut myös muilla Taffel-sipseillä, vain mielikuvitus on rajana!